fredag, mars 27

Kein Problem

Nu kan det säkert framstå som jag har en sjuklig hook-up på vänstervridna kvinnor, men jag lovar att det bara är en ren tillfällighet att två inlägg i rad handlar om representanter från den kategorin.

Förra helgen så gästades Tilde de Paula i Nyhetsmorgon av de unga sossarnas ledare. Inslaget handlade om att de röda på relativt kort tid tappat i stort sett allt av ett försprång som t o m ansetts ointagligt av vissa experter.

TV4s expert hade en del teorier om varför det oväntade tappet skett och mycket av ansvaret hamnade hos Toblerone-damens ledarskap, eller kanske mer brist på ledarskap.

SSU-ordförande ville däremot inte alls känna igen sig i det som las fram. Hon körde en väl inarbetad strutsteknik och hävdade bestämt att allt är bra och det fanns inga problem i det röda paradiset. Tilde försökte ställa några ledande frågor om att man i denna situation kanske borde ha någon form av självkritik, då läget försämrats överraskande radikalt.

Inget napp.

Allt var bara fantastiskt och det är pga några väldigt lyckade aktiviteter, bla omarbetad jobbpolitik, som nu majoriteten av svenska folket vill ha en rödgrön regering. Att stödet minskat från 60% till 50% var inget speciellt att bry sig om.

Lite fler sådana här kvalitativa framträdanden, så fortsätter nog väljarsiffrorna rakt ner i källaren. Håll tummarna!

För att bryta mönstret, så är nästa kandidat en man - om han är vänster el höger vet jag inte.

Inga kommentarer: