torsdag, januari 29

Ljus i tunneln

Januari lider mot sitt slut och nu återstår bara världens kortaste månad att genomleva innan vi tar klivit in i våren, iaf den kalendermässiga våren.

Såg häromdagen "Before the Devil knows you're dead" och kan inte bestämma mig vad jag tycker. Det är en ganska skön rulle, men kanske saknar det där lilla extra som får bägaren att rinna över. När det gäller den här filmgenren, så är gränsen hårfin mellan katastrof och stående ovationer.

Huvudrollsinnehavaren Philip Seymour Hoffman är dock i vanlig ordning bländande och filmen blir ju automatiskt sevärd pga hans närvaro. Philip har ju tidigare lyckats med mission impossible, nämligen att göra en Aniston-film (Along came Polly) sevärd och det är ju en bedrift som talar för sig själv.

Härlig debatt som blossat upp om att Let's Dance är farligt för deltagarna och Kurtan tas som exempel - visste han inte om att han var tjock o otränad när han skrev på kontraktet?

2 kommentarer:

Anonym sa...

är det inte så att de som blir fullast på tv4:as julfest luras att skriva på för let's dance? Ha de gott!

/Pontus

T sa...

jo, så kan det mycket väl vara - som alla vet är ju dans-självförtroende på topp just under kraftig alkoholpåverkan och självdistansen lyser med sin frånvaro.

Dock skulle jag undvika att bjuda in en packad Magnus Samuelsson på kalas...lägenheten skulle aldrig bli sig lik igen.