tisdag, maj 12

Obligatorisk stingpinne?

Jag måste släppa hela den här Konstfack-grejjen nu. Det funkar inte. Ju mer jag läser desto räddare blir jag.

Inser nu att detta inte handlar om lätt korkade personer som det är lite roligt att driva med, utan gravt verklighetsfrånvända personer i akut behov av vård. Dessvärre har de väl försatt sina chanser till hjälp från psykvården.

How ironic.

Jag efterlyste det för ett tag sedan och nu kom det som ett brev på posten. En utredning har nu visat att det är många som skadar sig när man utövar idrott! Fotboll var väl den farligaste sporten, med håkky o ridning hack i häl om jag inte minns fel.

Okej? Nu sitter vi bara o väntar på lite förbud och nya regler för att minska skaderisken i trygghetsnarkomanernas land.

Ridning borde ju helt klart förbjudas - möjligen kan man tillåta ponnyridning för där är ett fall i alla fall lite mindre smärtsamt.

I simning borde det vara krav på flytväst, eftersom vi vet ju alla att mer än 9 av 10 drunkningsolyckor är vattenrelaterade. Bassängerna bör dessutom vara klart grundare än idag så att alla bottnar och därmed gåendes kan ta sig till räddningsstegen.

Cykelkrascher är lika otäcka som vanliga och skrubbsår på knä och händer svider obehagligt värre. Införande av obligatoriska stingpinnar skulle leda till större avstånd mellan cyklisterna och därmed minska vurporna avsevärt.

Det är alltså numera farligt att äta frukt och motionera - bara i Sverige, bara i Sverige...

Inga kommentarer: